Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

DARK NIGHTMARE/ TBA/ TOXIC JOINT - Live At The Crow Club


DARK NIGHTMARE/ TBA/ TOXIC JOINT - Live At The Crow Club

Παρασκευή 19 /01/2018


Η νέα χρονιά ξεκινάει δυναμικά με ένα live για όλους και όλες τις φιλες του κλασικού heavy - epic metal .Δράστες την βραδιά αυτή οι αγαπημένοι Dark Nightmare εκ Γρεβενων ορμώμενοι ,που από την ίδρυσή τους το 1999, διαγράφουν τη δική τους συνεπή πορεία στα εγχώρια χεβιμεταλλικά δρώμενα. Επιστρέφουν έπειτα από διάστημα ενάμιση χρόνου περίπου στην Αθήνα ,ως headliner's και υπόσχονται μια μαγική βραδιά που θα περιλαμβανει όλους τους υμνούς από τα 3 album τους.


DARK NIGHTMARE (Heavy/Epic Metal)
Members:
Giannis Papadimitriou - vocals/guitars
Chris Tolis-guitars
Dimos Konstantinidis - drums
Nick Mihalakakos-bass
George Karagiannis-keys
Nick Vogiatzis-keys{live musician}

Discography:
Dark nightmare (demo 2001)
Earth in Danger (demo 2003)
The Blood Land (demo 2004)
Serpents of the night (split cd 2007)
The human liberty (debut album 2009)
Spirit nightmares (music dvd 2011)
Beneath the veils of winter (album 2012)
Despair and Hope (ep 2013)
Tortured Souls (album 2016)

Συνοδοιπόροι τους σε αυτό το ταξίδι οι συμπολίτες τους Toxic Joint οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν ζωντανά, τα κομμάτια απο το split ep "Catathelasma Imperiale" του 2014 καθώς και αρκετά νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο album της μπάντας.

TOXIC JOINT (Sludge/Doom Metal)

Members:
Guitar/Vocals: Tolis Karagiannis
Bass: Ilias Vasiliadis
Drums:Tolis Χarizopoulos

Discography:
"Catathelasma Imperiale" (split with Secret Island - 2014)

Ένα live από το οποίο δεν πρεπει να λειψει κανένας φιλός και καμία φΙλη του κλασικού Heavy - Epic metal.

Σύντομα θα υπαρξούν νέα για την τρίτη μπάντα που θα ολοκληρώσει το line up της βραδιάς καθώς και για τα σημεία προπώλησης των εισητηρίων.

Παρασκευή 19/01/2018
Τhe Crow Club - Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου
Είσοδος: 7e
Πόρτες : 20:00

Ωρα έναρξης : 20:30